O nama

NAŠA PRIČA

O NAMA

_

Kod Plus d.o.o. je tvrtka osnovana 2011. g., bavi se distribucijom profesionalnih proizvoda za održavanje, proizvodnju, popravke i čišćenje. Vođena idejom da pruži svojim klijentima vrhunske proizvode uz odličan omjer cijene i kvalitete, uvijek dostupne da zadovolji sve potrebe kako profesionalaca, tako i privatnih korisnika, specijalizira se za distribuciju visoko kvalitetnih proizvoda, nudeći svojim klijentima osim kvalitetnih proizvoda savjete od našeg stručno osposobljenog osoblja kako i gdje koji proizvod primijeniti. Iz tog razloga naša tvrtka kreće sa 2018.g. sa brendiranjem vlastitog brenda pod nazivom TECH PLUS kako bi svojim klijentima pružila čim kvalitetniji proizvod, a da uvijek bude u toku sa novitetima, inovacijama i istraživanja koja provode najveće svjetske kompanije u tom segmentu proizvodnje. Tako je brend TECH PLUS, brend koji Vam garantira kvalitetu, inovativnost, sigurnost i uvijek ažuriran najnovijim tehnološkim postignućima.

NAŠA VIZIJA

_

Stalna radoznalost i želja za što boljim i kvalitetnijim proizvodima je ono što nas motivira i vodi da budemo informirani i opskrbljenim najboljim tehnološkim rješenjima koja možemo ponuditi našim klijentima i informirati ih o novostima na svjetskom tržištu, kako bi našim klijentima osigurali najbolju moguću uslugu i proizvod.

Naš zajednički uspjeh temelji se na povjerenju naših kupaca i osoblja. Stoga postavljamo standarde s naglaskom na odgovornost – kako za našu tvrtku tako i za svakog pojedinca. Iskrenost, integritet, povjerenje i poštovanje bitne su smjernice našeg svakodnevnog poslovanja. Na temelju toga naši klijenti, partneri, zaposlenici i kolege vjeruju u nas i našu robnu marku.

NAŠ PROCES

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Istraživanje i testiranje novih proizvoda prije uvođenja na naše tržište provode stručno osposobljeno osoblje. Proučavanje, istraživanje, testiranje novih proizvoda i formulacija, naše su obilježje, zbog čega smo inovativni i drugačiji na tržištu naspram drugih brendova.

Sve to nam omogućuje da smo stalnu u korak sa najnovijim tehnološkim postignućima u svijetu i u stanju ponuditi našim klijentima proizvode vrhunske kvalitete u skladu sa najnovijim europskim standardima, kako bi osigurali maksimalnu sigurnost za korisnike.

II

02. ISTRAŽIVANJE

IV

04. TESTIRANJE

I

01. PROUČAVANJE

III

03. RAZVOJ

NAŠA MISIJA

_

Naša misija je pružiti inovativna i visoko kvalitetna rješenja kroz jednostavnu primjenu proizvoda, kako bi smo pojednostavili poslovanje, smanjili troškove i povećali efikasnost. Prije svega nam je važno uvijek biti na raspolaganju onima koji izaberu nas kao partnere našim znanjem i savjetima.

NAŠE VRIJEDNOSTI

_
  • Kroz profesionalni trening obuke naših djelatnika osigurati našim klijentima vrhunsku uslugu.
  • Nadići očekivanja naših kupaca i jačanje povjerenja sa njima.
  • Tim strastvenih i uslužno orijentiranih djelatnika su dodana vrijednost našeg brenda.
  • Distribuiramo proizvode visokih tehničkih performansi kako bi osigurali vrhunske rezultate.
  • Ulažemo u istraživanje novih materijala kako bi osigurali inovativna i sigurna rješenja za ljude i okoliš.
  • Naši klijenti su naši partneri.