VODONEPROPUSNI PLAVI DETEKTIRAJUĆI FLASTERI

UNIVERZALNI FLASTERI
_

VODONEPROPUSNI PLAVI DETEKTIRAJUĆI FLASTERI

FLASTERI ZA OTKRIVANJE PUTEM DETEKTORA METALA VIŠE VRSTA U PAKIRANJU

  • Izrađeni su od vrlo jakog PE (polietilenskog) materijala.
  • Otporni na vodu i prljavštinu.
  • Vizualno i elektromagnetsko detektirajući.
  • Plava boja za pomoć u otkrivanju.
  • Snažno hipoalergeno ljepilo osigurava manje kožnih reakcija.
  • Upijajući jastučić ne lijepi se za ranu.
  • Bez lateksa.
  • Aluminijska traka ispod jastučića za ranu.
  • Prema HACCP, IFS, BRC standardima.
Zašto odabrati Detectaplast® plave detektirajuće flastere?

Višegodišnje iskustvo i bliska suradnja sa našim klijentima  pružila nam je uvid u potrebe naših klijenata što se tiče saniranje rana i njihovo liječenje. Time smo pokrenuli distribuciju cjelovite linije ljepljivih „detectable“ flastera i zavoja. Je li rez, ogrebotina ili opeklina, je li to na vrhu prstiju, zgloba, dlanu, ruci ili teško dostupnom mjestu imamo flaster ili zavoj za svaku primjenu i mjesto. Svi naši proizvodi su u skladu sa postojećim sustavima kvalitete kao što su HACCP, BRC, IFS itd. Naši proizvodi namijenjeni su za korištenju u industriji, hotelima, restoranima, pekarama, mesnicama, malim obrtima i kućanstvu. Zbog svog segment flastera koji su „detectable“ idealni su i za prehrambene industrije, gdje je sigurnost hrane prioritet.

ZAŠTO DETECTAPLAST® PLAVI DETEKTIRAJUĆI FLASTERI?

Sigurnost i higijena su od najveće važnosti u prehrambenoj industriji. Pretpostavimo da se u vašoj posudi s jogurtom ili juhi u restoranu, u mljevenom mesu kod mesara ili u kruhu kod pekara nađe flaster zamrljan krvlju. To se mora spriječiti da bi se mogla zajamčiti sigurnost hrane.

Na to se primjenjuju europske direktive, kao i razni sustavi kontrole kvalitete, poput HACCP *, IFS *, BRC *. Sve tvrtke koje su uključene u pripremu, obradu, pakiranje, distribuciju i prijevoz hrane moraju imati materijale za prvu pomoć koji udovoljavaju tim standardima. Detectaplast® nudi kompletnu paletu proizvoda za prvu pomoć koji se mogu otkriti i koji ispunjavaju ove stroge, ali potrebne standarde.

HACCP, akronim za analizu opasnosti i kritične kontrolne točke, sustav je procjene rizika za sigurnost hrane. To uključuje analizu opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka.

HACCP nije priručnik zahtjeva, već sustav koji se temelji na 7 pravila. Tvrtke moraju primijeniti ovaj sustav u vlastitoj situaciji. Svako poduzeće navodi gdje i u kojoj fazi proizvodnih i / ili distribucijskih procesa može biti opasnosti po zdravlje potrošača. Također se određuju mjere koje se moraju poduzeti kako bi se spriječile prijetnje zdravlju potrošača, kontrole koje se moraju provoditi i njihovi rezultati.

IFS, Njemački trgovci razvili su certifikacijski standard koji po mnogim točkama odgovara engleskom BRC standardu: IFS (International Food Standard).

BRC, Britanski trgovci na malo razvili su zajednički standard za cijelu industriju 1998. BRC zalaže se za British Retail Consortium, udrugu britanskih maloprodajnih organizacija. BRC standard opisuje zahtjeve higijene i sigurnosti hrane za preradu hrane koja izravno opskrbljuju maloprodajni sektor.
BRC ima sličnosti s HACCP-om i preklapa se sa njim. BRC također zahtijeva analizu rizika u skladu s HACCP-om i kritične točke sigurnosti hrane (CCP) moraju biti zajamčene tijekom cijelog proizvodnog procesa. BRC ipak zahtijeva više na području higijene i civilnog inženjeringa. Tvrtka s certifikatom HACCP morala bi dogovoriti i objasniti neke dodatne aspekte.

Opće informacije

VODONEPROPUSNI PLAVI DETEKTIRAJUĆI FLASTERI vrlo su udobni i pogodni za pokretne dijelove tijela. Otporni su na pranje i prljavštinu, izrađene su od jakog PE (polietilenskog) materijala. Flasteri za zglobove posebno su dizajnirani u obliku slova H za ugodnu zaštitu zgloba. Leptir flasteri posebno su dizajnirani za pokrivanje rana na vrhovima prstiju.

ŠIFRA PROIZVODA:
NAZIV: VODONEPROPUSNI PLAVI DETEKTIRAJUĆI FLASTERI
SADRŽAJ: miješano 5 vrsta/40kom/kutija.