CLIMA CLEANER PLUS
_

CLIMA CLEANER PLUS

DEZIFICIJENS ZA KLIMA UREĐAJE, STAMBENE OBJEKTE I AUTOMOBILE

Za sigurnu i učinkovitu uporabu klima uređaja nužno je povremeno provesti čišćenje i dezinfekciju uređaja. Tretman TECH PLUS-a podijeljen je u dva koraka: prvi s SUPER CLEANER PLUS-om za uklanjanje ostataka masti, naslage prljavštine i prašine; drugi s CLIMA CLEANER-om koji osigurava potpunu dezinfekciju jedinice dugo vremena.

  • Praktičan i jednostavan za korištenje.
  • Za uporabu u kući i automobilima.
  • Uklanja i sprječava neugodne mirise.
  • Može se koristiti za dezinfekciju i dezodoriranje svih prostora.
  • Ostavlja svjež i ugodan miris.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

_
Primjena i uporaba

Stambene klimatizacijske jedinice: prije nego što nastavite s tretmanom, preporučuje se čišćenje postrojenja SUPER CLEANER PLUS-om. Prije upotrebe dobro protresite aerosol. Raspršite proizvod izravno u ventilacijske otvore i na filtre, kroz cjevčice za teško dostupna mjesta, koja ima tri rupe kako biste bolje rasporedili proizvod. Pričekajte nekoliko minuta i uključite klima uređaj. Tretman mora biti izveden i na rešetkama i u kanalima klima uređaja i kanaliziranih grijaćih jedinica. Nakon tretmana uključite klima-uređaje i ventilirajte prostor nekoliko minuta.

Automobili: isključite klima uređaj i ušpricajte CLIMA CLEANER izravno u ventilacijske otvore pomoću cjevčice za teško dostupna mjesta. Poprskajte ga po kokpitu i na tapiseriji automobila. Uključite klima uređaj s uključenim režimom recirkulacije, izađite iz automobila i pričekajte nekoliko minuta. Na kraju provjetravajte kokpit prije ponovnog ulaska u automobil.

MJERE OPREZA: Nemojte prskati proizvod na ljude ili životinje, bilo na hranu ili piće. Nemojte koristiti na materijalu koji nije kompatibilan s alkoholom.

Tehničke informacije

SIGURNOST: dezodorirajuće i dezinfekcijsko sredstvo na bazi alkohola
PRAKTIČNO: ne pjeni se i omogućuje da se sustav odmah uključi
EKONOMIČNO: ne zahtjeva intervenciju vanjskih službi za čišćenje
BOJA I IZGLED: bezbojna tekućina
MIRIS: ugodnog osvježavajućeg mirisa

Opće informacije

CLIMA CLEANER je specijalno formuliran dezodorirajuće i dezinfekcijsko sredstvo na bazi alkohola. To je visoko antibakterijsko, germicidno i dezodorirajuće sredstvo, idealno za dugotrajnu dezinfekciju postrojenja za klimatizaciju i sam zrak. Neutralizira organske i anorganske naslage, prirodno eliminira loše mirise uzrokovane prisutnošću gljivica i bakterija koje nastaju unutar jedinice, ostavljajući svjež i ugodan miris. CLIMA CLEANER PLUS ima nastavak koji omogućuje potpunu i ravnomjernu primjenu na teško dostupnim mjestima.

ŠIFRA PROIZVODA: 100070
NAZIV: CLIMA CLEANER PLUS
SADRŽAJ: 400ml
VRSTA: DEZIFICIJENS ZA KLIMA UREĐAJE, STAMBENE OBJEKTE I AUTOMOBILE