DRAIN CLEAN PLUS
_

DRAIN CLEAN PLUS

PROFESIONALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I ODČEPLJIVAJE ODVODA

  • Inovativna i brza formula za učinkovito odčepljivanje blokiranih i neispravnih kanalizacijskih kanala.
  • Doseže duboko u začepljene odvode i djeluje odmah.
  • Sadrži i posebne inhibitore korozije, neće oštetiti PVC ili polipropilenske cijevi.
  • Zahvaljujući svojoj specifičnoj težini, gotovo dvostruko većoj od vode, dopire do začepljenja koje se formira duž cijevi i brzo odčepljuje cijevi i odvode.
  • DRAIN CLEAN PLUS djeluje na začepljenja uzrokovana organskim tvarima kao što su hrana, papir, krpe, piljevina, opušci, lišće, kosa, dlaka, žvake, kamenac, masnoće i ostaci deterđenata.
  • Dvostruko djelovanje, odčepljuje i uklanja neugodne mirise.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

_
Primjena i uporaba

PRIMJENA: DRAIN CLEAN PLUS djeluje na začepljenja uzrokovana organskim tvarima kao što su hrana, papir, krpe, piljevina, opušci, lišće, kosa, dlaka, žvake, kamenac, masnoće i ostaci deterdženata. Zahvaljujući posebnim površinskim aktivnim tvarima u formulaciji čisti cijevi i od sluzi. Obavlja dvostruko djelovanje, odčepljuje i uklanja neugodne mirise. Redovito koristiti kao preventivni tretman odvodne cijevi. Kao preventiva i za uklanjanje neugodnih mirisa, povremeno stavite 50-100 ml proizvoda izravno u kanalizaciju. DRAIN CLEAN PLUS se može upotrebljavati na svim odvodima u domaćinstvu i industriji.

UPORABA: Pažljivo rukujte i otvarajte spremnik. DRAIN CLEAN PLUS djeluje samostalno. Preporučamo uporabu PVC ili Latex rukavica tijekom tretmana. Izbjegavajte kontakt proizvoda sa odjećom i dijelovima tijela. Koristite lijevak kako biste izbjegli kontakt s metalnim dijelovima, nehrđajućim čelikom i kromom jer se mogu oštetiti.

UPUTE ZA KORIŠTENJE: 1. Uklonite višak vode iz odvoda, 2. obrišite i posušite metalne dijelove, 3. Vrlo polako ulijte u začepljeni odvod, 4. Pričekajte 20-tak sekundi da padne do mjesta začepljenja, 5. ulijte 2-4 dcl vode da aktivirate DRAIN CLEAN PLUS, ostavite da djeluje 2-5 min, isperite sa većom količinom vode kako bi ste isprali odvod od začepljenja. Ukoliko je potrebno, ponovite proces. DRAIN CLEAN PLUS se može upotrebljavati na svim odvodima u domaćinstvu i industriji.

DOZIRANJE: Cijev veličine 1″ – 3″: 100 – 300 ml / Vrijeme djelovanja 2-4 minute / Ispirati s vodom 1-3 minute Cijev veličine 3″ – 5″: 300 – 500 ml / Vrijeme djelovanja 2-7 minuta / Ispirati s vodom 3 minute Cijev veličine 6″ – 8″: 500 ml – 750 ml / Vrijeme djelovanja 4-10 minuta / Ispirati s vodom 7 minuta.

UPOZORENJE! Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima. Zabranjeno koristiti ako su prethodno korišteni drugi proizvodi za čišćenje. Zabranjeno koristiti usisne čaše ili slično. Odmah neutralizirati bilo kakvo prskanje na koži i odjeći vodom . Proizvod može utjecati na neke kromirane čelike i čelike koji su se promijenili tijekom vremena. U dodiru s vodom razvija se intenzivna toplina: razrijediti ostatke s puno vode. Izbjegavati udisati pare. Istraživanje kod štakora koji su bili polijevani različitim koncentracijama sumporne kiseline pokazalo je da je ozljeda kože bila manje ozbiljna, a smrtnost niža kada je koža prana vodom umjesto neutralizacijom s 5% natrijevim bikarbonatom.

Tehničke informacije

VRLO BRZO: rješava problem začepljenih odvoda u 2-5 min
SIGURNO ZA ODVODE: ne oštećuje PVC niti polipropilenske cijevi
PROFESIONALNO: za sve tipove odvoda
BOJA I IZGLED: crna tekućina
SPECIFIČNA TEŽINA: gotovo dvostruko veća nego voda.
SASTAV: sumporna kiselina, 2-aminoetanol
ZATVARANJE: sigurnosni čep
Čuvati izvan dohvata djece.

Opće informacije

DRAIN CLEAN PLUS je brzi i učinkoviti proizvod za odčepljivanje odvoda, konstruiran za začepljene i neispravne odvode, kako u domaćem tako i u industrijskom okruženju. Zahvaljujući svojoj specifičnoj težini, gotovo dvostruko većoj od vode, dopire do začepljenja koje se formira duž cijevi i brzo odčepljuje cijevi i odvode. Sadrži poseban inhibitor korozije i ne oštećuje PVC niti polipropilenske cijevi.

ŠIFRA PROIZVODA: 100058
NAZIV: DRAIN CLEAN PLUS
SADRŽAJ: 750ml
VRSTA: PROFESIONALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I ODČEPLJIVAJE ODVODA