ECOENZIMI PLUS
_

ECOENZIMI PLUS

MIKROBIOLOŠKO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I ODMAŠĆIVANJE MIKROORGANIZAMA I ENZIMA S VRLO ŠIROKIM RASPONOM PRIMJENA

  • Bakterije koje potiču razgradnju raznih vrsta organskih tvari.
  • Preko 5 milijardi bakterija pružaju vodeću učinkovitost.
  • Enzimi plus trenutno razlažu otpad (masti, bilje, fekalije, kosa, hrana, škrob, proteini, krv, vino itd..).
  • Poboljšavaju kvalitetu otpadnih voda.
  • Enzimi plus nisu štetni za ljude i životinje.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

_
Primjena i uporaba

UPORABA:

HOTELI I RESTORANI: Separatori masnoća, biorotori, cjevovodi, taložnice i septičke jame.

INDUSTRIJE: Separatori masnoća, biorotori, cjevovodi, taložnice, uređaji za pročišćavanje otpadnih voda.

KOMUNALNA DJELATNOST: Separatori masnoća, precrpne stanice, biorotori, cjevovodi, taložnice, septičke jame, uređaji za pročišćavanje otpadnih voda, lagune za procijedne vode sa odlagališta otpada.

PRIMJENA:

1 litra ECOENZIMI PLUS -a 1 do 2 m3 sadržaja separatora – za jače onečišćene otpadne vode. Separatori masnoća, precrpne stanice, biorotori, cjevovodi, taložnice, septičke jame, uređaji za pročišćavanje otpadnih voda, lagune za procijedne vode sa odlagališta otpada voda.

1 litra ECOENZIMI PLUS -a 5 do 10 m3 sadržaja separatora – za slabije onečišćene otpadne vode. Separatori masnoća, precrpne stanice, biorotori, cjevovodi, taložnice, septičke jame, uređaji za pročišćavanje otpadnih voda, lagune za procijedne vode sa odlagališta otpada voda.

Tehničke informacije

KANISTAR 10L
MIRIS UGODAN
SADRŽI MIKROORGANIZME

Opće informacije

ECOENZIMI PLUS – mikrobiološko sredstvo za čišćenje, odmašćivanje i odstranjivanje masnoća koje se temelji na mikroorganizmima i enzimima s vrlo širokim rasponom primjena… ECOENZIMI PLUS se mogu koristiti kao biološki čistač za uklanjanje i razgradnju organskih naslaga kao što su masti, bilje, fekalije, kosa, hrana, škrob, proteini, krv, vino itd… U svim cijevima, sifonima, odvodnim cijevima i cjevovodnim sustavima, hvatačima masti, spremnicima za masti (hrana, kuhinja, gastronomija), precrpnim stanicama, biorotorima, taložnicama, septičkim jamama, uređajima za pročišćavanje otpadnih voda, lagunama za procjedne vode sa odlagališta otpada voda. ECOENZIMI PLUS je biološka alternativa za čišćenje kemijskih cijevi i ne sadrži korozivne kiseline ili lužine. Mikroorganizmi sadržani u ECOENZIMI PLUS koriste organske naslage kao izvor hrane i razgrađuju ih u CO2 i H2O. Istodobno se mikroorganizmi pretvaraju i neutraliziraju tvari koje su odgovorne za loše mirise uzrokovane truljenjem i fermentacijom. Zbog toga svojstva, ECOENZIMI PLUS se također mogu koristiti kao biološki odstranjivač mirisa, zamjenjujući kemijske mirise i ubojice mirisa koji maskiraju, ali ne i eliminiraju mirise.

ŠIFRA PROIZVODA: 100142
NAZIV: ECOENZIMI PLUS
SADRŽAJ: 10 L
VRSTA: MIKROBIOLOŠKO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I ODMAŠĆIVANJE MIKROORGANIZAMA I ENZIMA S VRLO ŠIROKIM RASPONOM PRIMJENA