INVISIBLE GLOVES
_

INVISIBLE GLOVES PLUS

JEDINSTVEN PROIZVOD ZA ZAŠTITU RUKU OD PRLJAVŠTINA, BOJA I LJEPILA

  • INVISIBLE GLOVES PLUS štite kožu ruku nevidljivim zaštitnim filmom od prodora prljavštine, masnoće, boje, laka, tinte, grafita bitumena, katrana, smole, ljepila, itd.
  • INVISIBLE GLOVES PLUS nije mastan niti ljepljiv, štiti kožu i sprječava ulazak nečistoće u pore kože, ispod i oko noktiju.
  • INVISIBLE GLOVES PLUS ne začepljuje pore, ne utječe na znojenje i štiti ruke do 4 sata.
  • INVISIBLE GLOVES PLUS lako se ispiru vodom i sapunom.
  • Potpuno sigurne za uporabu u svim proizvodnim pogonima, radionama i odjelima održavanja.
  • Odlične i za uporabu ispod radnih rukavica jer sprječavaju isušivanje, pucanje ruku i prodor prljavštine kroz zaštitne rukavice na kožu.
Primjena i uporaba

INVISIBLE GLOVES PLUS nanijeti na kožu ruku, ispod i oko noktiju oko 1g-2g, pričekati da se posuši od 30s-60s. Ruke će biti zaštićene do 4 sata, ovisno o vrsti posla. INVISIBLE GLOVES PLUSE se primjenjuju za zaštitu ruku od prodora prljavštine, masnoće, boje, laka, tinte, grafita bitumena, katrana, smole, ljepila, itd.

Tehničke informacije

VRSTA: krema
MIRIS: nema miris
BOJA: bijela
POSTOJANOST: do 4 sata

Opće informacije

INVISIBLE GLOVES PLUS je vrhunski proizvod za zaštitu ruku od prljavština, masnoća, boja, laka, tinte, grafita, bitumena, katrana, smole, ljepila, itd. Nije mastan niti ljepljiv, štiti kožu i sprječava ulazak nečistoće u pore kože, ispod i oko noktiju. INVISIBLE GLOVES PLUS ne začepljuje pore, ne utječe na znojenje i štiti ruke do 4 sata. Nakon što se INVISIBLE GLOVES PLUS nanese na ruke, spremne su za rad nakon 30-60 sekundi. Odlične i za uporabu ispod radnih rukavica jer sprječavaju isušivanje, pucanje ruku
i prodor prljavštine kroz zaštitne rukavice na kožu.

ŠIFRA PROIZVODA: 100048
NAZIV: INVISIBLE GLOVES PLUS
SADRŽAJ: 150ml
VRSTA: JEDINSTVEN PROIZVOD ZA ZAŠTITU RUKU OD PRLJAVŠTINA, BOJA I LJEPILA