MULTIFOAM PLUS
_

MULTIFOAM PLUS

SNAŽNA PJENA ZA ČIŠĆENJE

  • Čisti, održava i odstranjuje.
  • Prianja na površine bez otjecanja.
  • Uklanja sve organske prljavštine i nečistoće sa kože, prozora, ogledala, pločica, plastičnih površina, tepiha, tepisona i ostalih tvrdih površina.
  • Uklanja nikotin, ostatke insekata i većinu organskih nečistoća.
  • Duboko čisti, osvježava boje i uklanja prljavštine bez tragova.
  • Može se usisati.
  • Radi sigurnosti kod prve primjene isprobati manju količinu materijala na manje vidljivom mjestu radi utvrđivanja kompatibilnosti sa materijalom.
Primjena i uporaba

MULTIFOAM PLUS se primjenjuje za uklanjanje organskih prljavština i nečistoća sa kože, prozora, ogledala, pločica, plastičnih površina, tepiha, tepisona i ostalih tvrdih površina. Uklanja nikotin, ostatke insekata i ostale organske prljavštine. Ne ostavlja tragove.

Snažno protresti prije uporabe. Nanijeti pjenu za čišćenje preko cijele površine s udaljenosti od cca. 25 cm, pustiti kratko da djeluje. Nakon toga očistiti površinu ubrusom, pamučnom krpom ili vlažnom spužvom. Ukoliko je potrebno ponovite postupak.

Radi sigurnosti kod prve primjene isprobati manju količinu materijala na manje vidljivom mjestu radi utvrđivanja kompatibilnosti sa materijalom.

Tehničke informacije

AEROSOL
BAZA: Vodena otopina surfaktanta
BRZINA UTISKIVANJA gs: 3,3
BOJA: bijela
GUSTOĆA: 0,905
OTPORNOST NA MRAZ TIJEKOM PRIJEVOZA: do – 15°C
TLAK NA 20c bar: 5,5
TLAK NA 50c bar: 10,1

Opće informacije

MULTIFOAM PLUS se primjenjuje za čišćenja različitih predmeta. Brzo i lako uklanja mrlje i organske prljavštine. Može se koristiti za vozila, u kućanstvu, industriji i ugostiteljstvu.

ŠIFRA PROIZVODA: 100011
NAZIV: MULTIFOAM PLUS
SADRŽAJ: 500ml
VRSTA: SNAŽNA PJENA ZA ČIŠĆENJE