SUPER SAFETY PLUS
_

SUPER SAFETY PLUS

PROFESIONALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I OTAPANJE

  • Visokokvalitetan čistač za uklanjanje žvaka, masnoća, katrana, ulja, voska, tinte, smole, naljepnica i ostataka ljepila iz tretiranih i neobrađenih metala, drva, kamena i raznih vrsta plastike.
  • Za čišćenje i odmašćivanje mašina, alata, vrtnoga alata, namještaja, drvenih dijelova, podova, zidova, tekstila.
  • Visoke karakteristike čišćenja, bez ostataka.
  • Polagano isparavanje.
  • Sigurna uporaba gotovo na svim materijalima.
  • Ugodnog mirisa limuna.
Primjena i uporaba

SUPER SAFETY PLUS brzo i sigurno otapa masnoće sa željeza i obojenih metala prije lijepljenja ili bojanja. Koristi se za čišćenje alata i ostale opreme u radionici. SUPER SAFETY PLUS uklanja vosak i silikon. SUPER SAFETY PLUS uklanja ostataka ljepila od naljepnica i ljepljivih traka. SUPER SAFETY PLUS ne nagriza lak, koristi se za uklanjanje obostrano ljepljivih traka. Uklanjanje katrana, voska i smole sa raznih materijala. Uklanjanje masnih i uljnih mrlja sa tkanina (uvijek najprije testirati postojanost boje). SUPER SAFETY PLUS uklanja tiskarsku boju i ne nagriza gumene površine. SUPER SAFETY PLUS ne uzrokuje koroziju. SUPER SAFETY PLUS se koristi za završetke spojeva silikonskih i polimernih ljepila. SUPER SAFETY PLUS uklanja ostatke ljepila.

SUPER SAFETY PLUS nanijeti na površinu koju želite očistiti, pričekati da proizvod započne sa djelovanjem te odstraniti nečistoću mekom krpom. Po potrebi ponoviti postupak.

Tehničke informacije

PAKIRANJE: aerosol 400ml
BOJA I IZGLED: prozirna tekućina
MIRIS: citrus

Opće informacije

SUPER SAFETY PLUS je proizvod za odmašćivanje mašina, alata, vrtnoga alata, namještaja, drvenih dijelova, podova, zidova, tekstila. Sigurna uporaba gotovo na svim materijalima. Radi sigurnosti kod prve primjene isprobati manju količinu materijala na manje vidljivom mjestu radi utvrđivanja kompatibilnosti sa materijalom.

ŠIFRA PROIZVODA: 100002
NAZIV: SUPER SAFETY PLUS
SADRŽAJ: 400ml
VRSTA: PROFESIONALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I OTAPANJE